Kronstadt Wilde Pilze

Kronstadt Wilde Pilze

KRONSTADT WILDE PILZE BIO

Hribi și gălbiori de cea mai bună calitate

Utilizăm resursă umană specializată în culegerea și selectarea produselor perfecte și protejăm integritatea ecosistemelor.

Fără impurități, perfecte ca design și structură, produsele noastre au o mare căutare pe piețe precum România și Germania iar noi încercăm în permanență să satisfacem nivelul de cerere.

Kronstadt Wilde Pilze are ca principală deviză armonia binomului client-natură și în acest sens, creionează cadrul perfect pentru o dezvoltare armonioasă a pădurii dar și oportunitatea oamenilor de a savura un strop din sănătatea bio reprezentată de hribi și gălbiori.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM
office@wildepilze.ro

Noi suntem

Mai mult decât o idee de afaceri!

KRONSTADT WILDE PILZE BIO

Promovăm natura și produsele sale BIO

Dorești să te bucuri de o cină cu gust uimitor de aer curat și sănătate?

Tot ceea ce trebuie să faci este să comanzi hribii sau gălbiorii de la Kronstadt Wilde Pilze pentru a simți aroma sănătății.

Compania are ca și obiect de comercializare ciuperci pline de savoare culese direct de la mama natură, fără intervenția omului sau alte condiții care să accelereze creșterea. Kronstadt Wilde Pilze și-a propus să ofere clienților nu o caserolă cu ciuperci bio ci o adevărată poveste despre teritoriile neumblate ale României, acolo unde pădurea freamătă de aer proaspăt și vitalitate.

Gălbiorii și hribii sunt produsul muncii unor adevărați experți în cules. Resursa noastră umană care contribuie la întreg procesul de culegere și selecție are o afinitate crescândă față de pădurile neexploatate, acolo unde solul își sistematizează propriul proces de regenerare și oferă oamenilor gustul unor ciuperci desăvârșite.

KRONSTADT WILDE PILZE BIO

Un picior și-o pălărie!

Kronstadt Wilde Pilze își continuă activitatea pentru a transforma farfuriile clienților în adevărate povești cu gust!

  • Ambalaj care nu destructurează calitatea
  • Un transport rapid către clienții din România și Germania

Dacă aveți nevoie de o cantitate semnificativă de hribi sau gălbiori de cea mai bună calitate, magazinul nostru online vă stă la dispoziție.

Produsele bio cu gust intens, adevăratele plămădiri ale naturii, vă așteaptă să le înnobilați cu gustul din tigaia de acasă.