Descriere
Descriere
Hribii sunt niște specialități culinare foarte apreciate de către consumatori. Carnea lor albă plină de nutrienți și vitamine influențează pozitiv starea de bine a organismului uman și aduce un aport semnificativ sistemului imunitar. Culeși din păduri curate și neexploatate, hribii marca Kronstadt Wilde Pilze pot fi gătiți într-o serie de rețete care să evidențieze bogăția gustului lor intens.
Dimensiunile hribilor, atât grosimea cozii cât și circumferința pălăriei diferă de la un produs la altul în funcție de condițiile de mediu în care a crescut. În zonele din Munții Banatului și Munții Cernei hribii se regăsesc într-un număr foarte mare de către specialiștii culegători în funcție de sezon și condițiile de vreme din anul respectiv. Fiind zone în care nu se exploatează forestier și în care nu există intruziunea unor factori chimici cu potențial de distrugere, hribii găsiți sunt 100% bio, naturali și plini de gust.
Încă din cele mai vechi timpuri, ciupercile bio au reprezentat o sursă de alimentație sigură și accesibilă pentru oameni. Tenebrele istoriei au arătat că, în vremurile de foamete la nivel global, oamenii luau calea pădurilor pentru a putea identifica sursa de hrană care să îi țină în viață. Astăzi, consumul de hribi a devenit o delicatesă atât în localurile cu specific cât și în casele consumatorilor individuali. Respectul pentru aceste ciuperci provine atât din condițiile în care sunt crescuți, cât și pentru modul unic în care sunt recoltați. Kronstadt Wilde Pilze oferă o atenție sporită procesului de culegere, acesta realizându-se cu instrumente special construite și coșuri de nuiele.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.